Programa voluntariat Fundació CNS amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”

Gràcies a l’acord de col·laboració entre la Fundació Club Natació Sabadell i CaixaBank, en representació de l’Obra Social “la Caixa”, el Club Natació Sabadell ha pogut desenvolupar i fer efectiu el Programa de Voluntariat per a dur a terme accions i donar suport de manera altruista a esdeveniments socials de la pròpia entitat o d’altres organitzacions de la ciutat.

Aquest programa crea un compromís, més enllà de la relació social amb l’entitat, entre el voluntari i els valors que la Fundació CNS projecta a través de les seves activitats, esdeveniments i programes. Accions que amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” donen sentit a la missió i finalitat d’ambdues entitats.

L’acord entre l’Obra Social “la Caixa” i la Fundació Club Natació Sabadell ha permès portar a terme l’esmentat programa des de la seva configuració fins a l’execució d’aquest. Des de l’Obra Social de CaixaBank s’ha donat suport perquè el Programa de Voluntariat sigui una realitat i perquè els voluntaris puguin exercir el seu paper amb totes les condicions cobertes.

Aquesta dotació econòmica prové del pressupost de l’Obra Social “la Caixa”, que se situa en 520 milions d’euros. Import que posiciona a l’entitat com la primera fundació privada de l’Estat i una de les més importants del món.

El Programa ja té més d’una seixantena de voluntaris que han participat en diferents actes com la Cursa de 10 i 5km del Club i la Diada del Consell d’Honor.

Es disposa d’un web propi www.voluntariatcns.cat on s’explica detalladament la finalitat del programa i es convida a tothom que hi vulgui participar a contactar amb la Fundació CNS per poder esdevenir un nou voluntari.