La Fundació Club Natació Sabadell, gràcies a la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell, porta a terme el Programa BEQUES FUNDACIÓ CNS-FUNDACIÓ BS. En aquesta III edició els becats han estat els següents esportistes del Club Natació Sabadell: Judit Ignacio, Marina García, Marc Sánchez, Catalina Corró, Aina Oliván i Alex Castejón.

El Club Natació Sabadell és plenament conscient de la importància de l’educació en tots els seus nivells i àmbits d’actuació. L’educació és un dels pilars principals per assolir una societat de benestar i progrés i és per això que la Fundació adquireix un compromís social contribuint, en compliment dels seus fins fundacionals, al foment d’una educació de qualitat i d’alt nivell en les diferents etapes acadèmiques dels nostres esportistes.

En aquest sentit, la Fundació crea el programa de beques amb la finalitat de formar als esportistes perquè en un futur, aquests, puguin afrontar amb la millor preparació acadèmica els reptes professionals de la nostra societat.

L’acte de lliurament de la III edició del Programa Beques FUNDACIÓ CNS s’ha portat a terme a les instal·lacions del Club Natació Sabadell el dijous dia 27 de juny per part de la presidenta del Consell d’Honor del Club i patrona de la Fundació CNS,  Sra. Josefina Pèlachs,  i per part de la Fundació Banc Sabadell del Sr.Lluís Machón.