PRIMER VICTÒRIA A LA SEMIFINAL AMB SOLVÈNCIA

Primer partit de semifinals i derbi vallesà i el nostre equip ha sabut portar cap on li convenia. Controlant el marcador i dosificant al màxim l’esport.

A l’inici hi ha hagut una certa igualtat fins el 1 a 1 a 2’37 i, a partir d’aquí, el nostre equip ha anat agafant diferència fins els 12 a 6 final.

El primer parcial ha acabat amb el marcador de 3 gols a 1 i amb gols de S. Cabanas (2) i B. Sanahuja de penal. Al segon parcial la diferència ha pujat fins a 3 gols de diferència i han anat al descans amb el marcador de 5 gols a 2. I en aquest parcial els golejadors han estat: B. Sanajuha i J. Bustos.

La represa ha estat més moguda, amb un penal fallat per banda i un marcat a favor del nostre equip. El tercer parcial ha trencat totalment el partit amb un parcial de 3-1 i ha acabat amb el marcador de 8 gols a 3 que posava el partit de cara. Els gols els han marcat K. Averka, S. Cabanas i J. Bonet.

El darrer parcial també ha estat marcat pels penals. En total 3 i tots han acabat al fons de la xarxa: 2 a favor del nostre equip i un pels egarencs. Els 4 darrers gols han estat marcats per: B. Sanahuja, J. Bonet, F. Talavera (de penal), i L. Bertran (de penal).

Parcials: 3-1, 2-1, 3-1, 4-3
Golejadors: amb 3 gols Bernat Sanahuja i S. Cabanas, amb 2 Pep Bonet i amb 1 Fran Valera, Lluc Bertran, Kanstantsin Averka i José J. Bustos

Els segon partit serà aquest dijous a la piscina del CN Terrassa a les 20.45 hores on esperem que el nostre equip es classifiqui per la final.

Fotografia: Els jugador del Club Bernat Sanahuja/Jordi López