PRIMER PARTIT I PRIMERA VICTÒRIA FEMENINA

Waterpolo – Ahir va començar oficialment la temporada pel nostre equip absolut femení amb la disputa de la Copa Catalana de Divisió d’Honor.

A la piscina Pere Serrat es va disputar el partit d’anada dels quarts de final i el nostre equip es va imposar clarament al CN Sant Andreu per  10 gols a 16.

El partit es presentava amb novetats respecte la temporada passada. D’entrada ha tornat a l’equip l’holandesa Maartje Keuning i l’entrada a la convocatòria de dues que debutaven amb el primer equip: M. Cristina Solo i Ona Jurado.

El nostre equip sempre va estar per davant del marcador i va controlar els moments en què les jugadores locals van retallar les diferències.

El primer parcial va ser dominat claramentper part del nostre equip que es va imposar per un clar 1-4 amb gols d’Irene González (2) i Maartje Keuning (1) i Judith Forca (1).

El segon, en canvi, va estar més igualat i va acabar amb 3 gols a 2 favorable als locals i, al descans, el marcador era 4 gols a 6. Els gols de les nostres jugadores van ser de Maica Garcia i Bea Ortiz.

A la represa les nostres jugadores van donar el cop de gràcia al partit amb un contundent 2 a 6. El marcador passava a un 6 gols a 12 que tancaven el partit. Els gols els van fer Bea Ortiz (2), Paula Leitón (1), Irene Casado (1), Maica Garcia (1) i Judith Forca.

Finalment, al darrer parcial, l’equip s’ha limitat a controlar i evitar que les locals reduïssin la diferència i, a l’acabar el temps, l’empat a 4 gols ha deixat el marcador amb el 10 a 16 definitiu i amb gols de Bea Ortiz (2), Judith Forca (1) i Irene González (1).

Parcials: (1-4, 3-2, 2-6, 4-4)
Golejadores: Bea Ortiz (5), Judith Forca (3), Irene González (3), Maica Garcia (2), Paula Leiton (1), Maartje Keuning (1) i Irene Casado (1)

Dimecres es disputarà, a casa, el partit de tornada. I, pel que fa a l’equip masculí aquest tindrà una doble cita, abdues a casa. Primer rebrà dilluns al CN Terrassa a la Copa Catalunya i dissabte començarà la Lliga Nacional davant l’Echeyde.

El millor waterpolo torna a casa.