PRIMER PARTIT I PRIMERA VICTÒRIA DE L’EQUIP FEMENÍ AL PLAY-OFF FINAL

Aquest vespre ha començat el Play-Off Final de la Lliga Femenina i ho ha fet a casa davant del Assolim CN Mataró el rival de costum les darreres temporades.

Conscients de la importància del primer partit les nostres jugadores han sortit molt concentrades tot i que han estat les mataronines les que han marcat primer només començar i a 5’47 Bea Ortiz fallava un penal. Però enlloc de baixar els braços un gol d’Irene González i dos de Sabrina Van der Sloot posaven el marcador amb un 3 a 1 favorable a l’acabar el primer parcial.

El segon parcial ha començat amb un penal fallat per les mataronines i un gol en contra que posava el marcador en un sol gol de diferència (3-2). I un gol d’Elena Ruíz i Judith Forca, de penal, han posat el marcador en 5 gols a 2 al descans.

Això permetria encarar amb un cert optimisme la segona part. Però les visitants han aconseguit amb dos gols consecutius s’han posat a un sol gol de diferència (5-4) a 6’02. Després dos gols: un de Maica Garcia i Irene González torna a posar els quatre gols de diferència al marcador (7-4) a 3’29. Però les mataronines han seguit apretant i han aconseguit tornar a acostar-se a un sol gol de diferència (7-6) a 2’05. Però no estava tot dit i a 40 segons per acabar el parcial Maggie Steffens de penal deixava el marcador en 8 gols a 6.

El darrer parcial ha estat un intercanvi de gols, amb dos per banda, han tancat el partit amb el resultat final de 10 gols a 8. Bea Ortiz i Elena  Ruíz han estat les golejadores en aquest parcial.

Parcials: 3-1, 2-1, 3-4, 2-2
Golejadores: amb 2 gols Sabrina Van der Sloot, Bea Ortiz i Irene González i amb 1 Maggie Steffens, Elena Ruíz, Maica Garcia i Judith Forca.

Dijous a les 19.30 hores a la Piscina Municipal de Mataró es jugarà el segon partit i la primera oportunitat de guanyar la final.

Bon treball noies!! Força Saba!!