PRIMER PARTIT I PRIMERA VICTÒRIA DE L’ABSOLUT MASCULÍ A LA LLIGA NACIONAL

Waterpolo – Dos díes després de jugar contra el CN Terrassa a la Copa Catalana arribava el primer partit del nostre equip masculí a la Lliga Nacional. Va ser ahir a casa i la victòria va ser clara per 17 gols a 12.

Amb tot va costar marcar diferències i no va ser fins el segon parcial en què es va començar a donar.

El primer parcial es van anar alternant els gols i va finalitzar amb un empat a 5 gols. Els nostres gols els van marcar: Blai Mallarach (2), Fynn Schütze, Francisco Valera i Alberto Barroso.

El segon parcial va començar de manera igual, amb intercanvi de gols, però a partir del minut 2.22 els nostres jugadors van millorar en defensa i van aconseguir arribar al descans amb 3 gols de diferència (9-6). En aquest parcial els gols els van marcar Pep Bonet, Francisco Valera, Alberto Barroso i Kanstantsin Averka.

El tercer parcial va tornar a ser igualat i va acabar amb dos gols per banda. Oscar Asensio i Stefan Vidovic van ser els golejadors.

Al darrer parcial va ser com el segon però a l’inversa. En aquest cas els nostres jugadors van augmentar les diferències fins als 6 gols a 1.55 (16 a 10), però els canaris en aquest poc temps que quedava van aconseguir marcar dos gols per un nostre a 17 segons pel final que deixava el marcador amb el 17 a 12 final. En aquest parcial els nostres golejadors van ser: Fynn Schütze (2), Alberto Barroso (2), Francisco Valera i Kanstantsin Averka.

Parcials: 5-5, 4-1, 2-2. 6-4
Golejadors: amb 4 gols Alberto Barroso, amb 3 Fynn Schütze i Francisco Valera, amb 2 Kanstantsin Averka i Blai Mallarach i amb 1 Pep Bonet, Oscar Asensio i Stefan Vidovic.

La segona jornada serà el proper dissabte dia 30 a la piscina del CN Sant Feliu.