PRESENTAT EL IV CAMPUS ONA CARBONELL I I CAMPUS ELITE

Del 22 al 29 de juliol tindrà lloc una nova edició del IV Campus Ona Carbonell de natació artística a les instal·lacions del Club de Can Llong. Com a gran novetat, enguany es farà la I edició del Campus Elite per a nedadores de perfil molt més alt. Un total de 120 noies de 6 a 18 anys participaran una edició més en el campus de referència d’aquest esport.

La gran protagonista de l’acte, la nedadora del Club Ona Carbonell ha volgut destacar la importància del seu Campus. “La idea va sorgir quan pensant en anys erera, durant la meva infantesa quan acabaves un campionat d’Espanya s’acabava la temporada, i no tenies cap lloc on seguir aprenent”, ha explicat la nedadora.

Aquesta edició tindrà com a fet destacat la presència com a entrenadores d’Andrea Fuentes (companya d’Ona Carbonell en els seus gran èxits), i la gran campiona francesa Virginie Dedieu, que seran un plus extraordinari per la I edició del Campus Elite, enfocat a nedadores amb un bon nivell. “Som pioners a fer una Campus Elite d’aquest tipus i d’un nivell tant elevat. La natació sincronitzada ha evolucionat moltíssim i demandava això”, ha explicat Ona Carbonell.

Per altra banda, Andrea Fuentes ha volgut destacar el fet de tornar ha estar al costat d’Ona Carbonell en un projecte molt engrescador. “El Campus ens permetrà veure el talent de nenes que vinguin de clubs més petits o d’altres països i que no hagin explotat esportivament fins ara”, ha reconegut Fuentes.

Per la seva part, el president del Club Claudi Martí s’ha mostrat molt satisfet que una campiona olímpica com Ona Carbonell hagi volgut apostar pel seu Club a l’hora de fer el seu Campus. “No hi ha millor instal·lació per acollir un campus d’aquest nivell, amb unes esportistes que ho han guanyat tot a nivell mundial. Estem molt contents i rebrem a totes les participants amb els braços oberts”, ha reconegut Martí.

L’edició d’aquest any es farà a les instal.lacions del SEK-Catalunya i també a les instal.lacions de Can Llong del Club Natació Sabadell.