PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT I JÚNIOR I HOMENATGE A L’ASCHWIN WILDEBOER

Avui s’ha presentat a les nostres instal·lacions de Can Llong la 109a Edició del Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu i el 43è Campionat Júnior. Després de dues setmanes: la primera amb el Campionat d’Espanya Cadet Masculí de Waterpolo i la segona amb el Campionat d’Espanya d’Estiu Aleví, Júnior i Absolut de Natació Artística les nostres instal·lacions es tornaran a vestir de gala des de dimecres fins diumenge.

A més de comptar amb els millors nedadors espanyols absoluts i júniors el Campionat comptarà amb un total de 1.022 deportistas de 20 països diferents.

El nostre equip estarà representat per 28 nedadors (15 homes i 13 dones) i d’aquests 6 són júniors (4 noies i 2 nois).  Per la majoria serà la darrera competició excepte pels nedadors que participaran a l’Europeu de Roma del 11 al 17 d’agost.

Com a curiositat direm que, tot i haver organitzat moltíssims Campionats d’Espanya, el Júnior d’Estiu no l’hem organitzat mai i l’Absolut d’Estiu només una vegada i va ser l’any 1966 a Sant Oleguer (la Muni) coincidit amb la seva inauguració i, val a dir, que va ser un grandíssin campionat pels nedadors del Club de l’època.

També s’ha aprofitat la presentació del Campionat per fer un merescut homenatge al que va ser nedador del Club Aschwin Wildeboer. En concret s’ha penjat el seu banyador a la piscina al costat del de la Lourdes Becerra. Han assistit a l’homenatge el President de la Real Federación Espanyola de Natación Fernando Carpena, la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell Laura Reyes, el president del nostre Club Claudi Martí i l’equip absolut del Club.

Esperem que aquest sigui un gran Campionat!!