Presentació de la secció de volei del Club

El passat diumenge dia 2 de desembre va tenir lloc la presentació oficial dels equips de la secció de voleibol del Club. Després de gaudir del partit del Cadet Femení A, tothom es va traslladar al Pavelló 4 on més de 200 persones esperaven per veure la desfilada dels 17 equips de la nostra petita gran família.
Encapçalats pel president del Club, sr. Claudi Martí així com d’altres membres de junta directiva i el director esportiu, Xavi Balaguer, els assistents van poder gaudir d’un excel·lent ambient on es va veure desfilar, al ritme de la música, des de les més petites fins als equips sèniors.

Mentre els nois i noies de la secció desfilaven, es va anar fent resum dels grans resultats esportius assolits la passada campanya com el Campionat de Catalunya Infantil Masculí o la recuperació de les places a Primera Divisió dels equips Infantil, Cadet i Juvenil Femenins. Tanmateix, es va destacar la segona plaça dels dos primers equips i la seva participació en Fases d’Ascens.
Enguany, amb la creació del Juvenil Masculí, s’ha aconseguit tancar la línia masculina i completar al 100% el quadre de competició.

Finalment es va presentar l’equip d’entrenadors/es amb la novetat del nou Director Tècnic, André Collin, professional amb àmplia experiència a l’elit del voleibol nacional.
Per tancar, els parlaments del President i la Presidenta de la secció, Anna Torrico, que van destacar la gran inversió feta en l’adequació de la teulada i el nou parquet col·locat als Pavellons 1, 2 i 3.
En acabar l’acte, bona part dels assistents, es van reunir al Club per compartir àpat i riure plegats comentant les anècdotes del gran matí que acabaven de viure.
Amb la temporada encara viva, el millor està per arribar i amb totes les il·lusions intactes de millorar els èxits assolits la passada campanya, el grup seguirà treballant per tal d’aconseguir-ho.

Coincidint amb el cap de setmana de la presentació, la Secció de Voleibol ens vam voler fer partícips amb la recollida solidària d’aliments que organitza cada any el Banc dels Aliments.
Així doncs, es va muntar la paradeta de recollida d’aliments on, tothom va poder aportar el seu granet de sorra per ajudar als més necessitats.
Primer any de la nostra col·laboració on es van poder entregar un bon grapat de capses que formaran part del 4,5 milions de quilos d’aliments.
Per la pròxima edició, de ben segur augmentarem la recollida!!
Volem agrair molt especialment a tots els col·laboradors i col·laboradores que han fet possible aquest gran acte solidari.