Segueix-nos

TRAINING CAMPS

El Club Natació Sabadell posa a la teva disposició les innovadores instal·lacions perquè el teu equip pugui portar a terme una estada esportiva. No només gaudirà d’una piscina de mides olímpiques exterior i climatitzada tot l’any sinó d’un complet centre de fitness i una àrea de salut esportiva amb serveis mèdics, de dietètica i nutrició, fisioteràpia i gabinet de massatges, així com un espai dedicat al wellness i a la cura personal en el que destaca l’Aiguajoc, un espai termolúdic de 1.523 m2.

A part de les magnífiques instal·lacions, un dels principals valors del Club és l’equip tècnic esportiu, professionals amb coneixements d’idiomes que entrenen a atletes olímpics, amb una extensa experiència internacional que els permet oferir el millor entrenament i consells tècnics als equips esportius de qualsevol nivell.
Si vols dur a terme el teu trainning camp al Club, t’oferim diferents possibilitats d’allotjament i l’oportunitat de gaudir del lleure de ciutats com la nostra, Sabadell, o de la gran capital, Barcelona.

Més informació a: www.cnscamps.com /contacte: cnscamps@nataciosabadell.cat