Ple de victòries dels equips de tennis taula del Club

Tots els equips federats de la secció de tennis de taula del Club Natació Sabadell han aconseguit la victòria en la jornada d’aquest cap de setmana. El segon equip masculí, que juga a 3a Nacional, ha aconseguit un treballat triomf a la pista de l’Olesa per 3 a 4 en el debut de l’infantil Marc Ferruz en aquesta categoria. Ferruz, que ha guanyat un punt individual i ha jugat el dobles, ha fet equip juntament amb Jordi Morales, que ha guanyat dos individuals i ha estat clau en el dobles, i Joan Alcaraz.

L’equip de Preferent, amb un tercet format per Xavi Zaragoza, Sergi Casanovas i Pere Bellsolà, ha guanyat contra el líder, el TT Can Fatjó, per 4 a 2.

A Segona Territorial A, el Club Natació Sabadell ha guanyat al CTT Vilanova per 4 a 2. Un partit on ha debutat en la categoria el juvenil Marc Muñoz, acompanyat per Montse Weisz i Joan Barberà.

I a Segona Territorial “B”, el CNS “A” amb Ignasi Weisz, l’infantil Adrià Weisz i el benjamí Luca Khidasheli ha superat al Montbui per 4 a 3 i el CNS “B” (Mònica Weisz, Francesc Playà i Vicenç Pardo) ha guanyat a Falcons per 6-0.

I dimarts els dos equips de Veterans, que juguen a 2a B, van imposar-se en el doble enfrontament amb l’Ateneu 1882.