PLAY-OFF SEMIFINAL PRIMERS PARTITS: VICTÒRIA FEMENINA I DERROTA MASCULINA

Avui han començat els play-offs semifinals de la Lliga a les dues categories.

Al matí jugat l’equip femení que s’ha imposat sense problemes al CN Terrassa mentre que a la tarda l’equip masculí no ha tingut cap opció davant del CN Atl-Barceloneta.

El partit femení a Can Llong ha arrencat amb força a favor dels nostres interessos i al descans el partit estava totalment encarrilat amb el marcador de 9 gols a 3.

L’equip ha seguit apretant al tercer parcial portant el marcador 10 gols per sobre (15-5) i al darrer parcial s’ha dedicat a controlar i tot i cedir el parcial per 1 a 3 el resultat final ha estat de 8 gols per sobre deixant el marcador amb el 16-8 final.

-Parcials: 4-1, 5-2, 6-2, 1-3
-Golejadores: amb 3 gols Catharina van der Sloot i Judith Forca, amb 2 Mati Ortiz, Ruth Ariño i Maica Garcia i amb 1 Silvia Morell, Marina Cordobés, Maarte Keuning i Irene González.

El partit de l’equip masculí ha estat diferent ja que de seguida l’equip mariner ha agafat avantatge al marcador i al final del primer parcial el marcador era de 4-1. Al segon els nostres jugadors han reaccionat però s’ha mantingut la distància al marcador i al descants s’ha arribat a tres gols (6-3).

El tercer parcial ha estat clau ja que els locals han marxat a 6 gols (11-5) . I al darrer parcial a deixat la diferència final de 7 gols (13-6)

-Parcials: 4-1, 2-2, 5-2, 2-1
-Golejadors: amb 2 gols Francisco Valera i amb 1 Sergi Cabanas, Oscar Asensio, Lluc Bertran i Roberto Valera.

Demà tindrem els segons partits. A les 11.00 hores a Terrassa on esperem que l’equip femení es classifiqui per la final i a Can Llong a les 18.00 hores l’equip masculí rebrà l’Atlètic-Barceloneta.

A les altres semifinals el Mataró s’ha imposat al CE Mediterrani en categoria femenina per 12 gols a 8 i, en categoria masculina el CN Barcelona s’ha imposat al CN Terrassa per 16 gols a 14.