PLACA OLÍMPICA I ALTRES GUARDONS PEL CLUB EN UN DISSABTE HISTÒRIC

Dissabte va ser un dia històric pel Club d’aquells que es queden gravats a la Memòria i a la nostra història.

Al matí es va celebrar a les instal·lacions del CN Atlètic-Barceloneta l’Assemblea Extraordinària de la Federació Catalana i després es van repartir els guardons 2020-2021.

El nostre Club es va veure reconegut en dos guardons: el primer va ser l’Escut d’Or per Aschwin Wildeboer per la seva brillant dedicació i aportació al nostre esport (malauradament per un compromís amb la Federació Espanyola no va poder assistir-hi) i el segon com a Millor Club Català 2020-2021.

L’Escut d’Or és el segon que rep una persona del nostre Club. L’altre va ser en Rafel Sanchez. En el cas del Millor Club Català el nostre Club porta guanyant-lo ininterrompudament des de l’any 2007.

I a la tarda, coincidint amb el partit de l’Eurolliga, el Sr. Alejandro Blanco president del Comité Olímpico Español va fer entrega al nostre president de la Placa Olímpica al Mèrit Esportiu (màxim guardó que pot rebre una Entitat) per la nostra valuosa aportació a l’esport espanyol. A més també va assistir al partit el president de la LEN (Ligue Européenne de Natation) Antonio José Silva i ambdós presidents van signar en el nostre Llibre d’Honor.

Podríem dir ben bé que es va tractar d’un Dissabte de Glòria i, una bona ocasió, per a sentir-nos orgullosos del nostre Club.