DOS PARTITS DE TRÀMIT DE L’EQUIP FEMENÍ ABANS DE L’ATURADA

Aquest cap de setmana el nostre equip femení ha tingut una cita doble. Dissabte va visitar la piscina Pau Negre del CN Catalunya i diumenge ha rebut al CD Natación Boadilla. Han estat dos partits sense complicacions i que han permès per donar descans a diferents jugadores i donar oportunitats a jugadores joves.

El primer partit a la piscina del CN Catalunya es va resoldre per un clar 10 a 18 gols.

El partit va començar amb un clar parcial de 3 gols a 7 i ha passar a un 6 a 11 al descans. La segona part va ser més de control amb un 1-4 al tercer parcial i un 3-3 al quart, i definitiu, que va deixar el definitiu 10 a 18.

Golejadores: Maica Garcia 6 gols, Ekaterina Tankeeva 5, Irene González 3, Marina Serrano 2 i Ruth Ariño i Silvia Morell amb 1.

Avui diumenge, amb més novetats a l’alineació, el resultat davant del CD Natación Boadilla ha estat d’un clar 18 gols a 4.

Les nostres jugadores han arrencat amb força i amb un 4-0 i 4-1 als dos primers parcials s’han plantat al descans amb un contundent 8 a 1. La segona part ja seguit la mateixa línia amb un 3-1 al tercer parcial i rematava amb un 7-2 que deixava el 18 gols a 4 final.

Golejadores: Judit Forca 5 gols, Silvia Morell 3, Marina Cordobés 2, i amb 1 Mati Ortiz, Irene Casado, Ruth Ariño, Nona Pérez, Andrea Prados, Marina Serrano, Ekaterina Tankeeva i Martina Bonet. I, com, es pot veure, han marcat totes les jugadores de camp.

L’equip femení és ara líder provisional del grup A amb un partit més davant del CE Mediterrani i tornarà a jugar la lliga el dia 13 de febrer a la piscina del CN Sant Feliu.

L’equip masculí tindrà el proper partit de lliga el 23 de gener a la piscina CD Waterpolo Navarro.