PARTIDÀS I VICTÒRIA AL SEGON PARTIT DE LA FINAL I A PEL TÍTOL DEMÀ A MATARÓ

Convençudes de què avui era caixa o faixa les noies han sortit a mossegar des del primer moment i, amb una gran defensa, han aconseguit marcat distàncies que han permès en tot moment tenir un control del partit fent un autèntic partidàs.
Així el primer parcial ha començat amb un penal a favor i, a partir d’aquí, s’ha aproficat al màxim les ocasions i ha acabat amb un clar 3-0- El segon, en canvi, ha estat igualat però s’han mantingut els tres gols de diferència (6-3).
La represa ha estat clau i el tercer parcial ha estat totalment favorable i s’ha augmentat la diferència a 6 gols que encarrilava la victòria (10-4). El darrer parcial ha estat de control i també ha caigut a favor nostre per deixant la diferència en els 7 gols finals (13-6).

Parcials: 3-0, 3-3, 4-1, 3-2
Golejadores: amb 3 gols Maica Garcia, amb 2 Nona Pérez i Marina Cordobés i amb 1 Mati Ortiz, Catharina van der Sloot, Silvia Morell, Judith Forca, Maartje Keuning i Irene González.

Demà dilluns patit definitiu a la piscina del CN Mataró. Esperem que la injecció moral d’avui ajudi en el difícil partit de demà a les 16.30 hores.