PARTIDÀS CONTRA EL CN BARCELONA PERÒ NO S’HA POGUT FORÇAR EL TERCER PARTIT

Segon partit del Play-off semifinal davant del CN Barcelona. Aquest cop a casa i ha estat un partit molt disputat entre els dos equips i que podia acabar a favor d’un o altre equip. Malauradament per nosaltres al final ha caigut de la banda dels barcelonins.
A diferència del primer partit el primer parcial ha començat molt igualat i ha acabat un per sobre a favor del CNB (4-5). Però al segon parcial el nostre equip ha fet una gran actuació amb una bona defensa i efectius en atac i han marxat al descans amb un gol a favor (7-6).
A la represa un penal a favor dels visitants a 5’37 ha permès que empatéssin el partit i han recuperat la iniciativa posant-se un per sobre al final del tercer parcial (8-9). A més el darrer parcial ha començat amb un gol ràpid d’ells i ja eren dos per sobre a 7’10, èrò els nostres no han baixat els braços i han aconseguit empatar el partit a 11 a 3’36, però ells han respost mb un gol ràpid i ràpidament el nostre equip restablia l’empat a 12 gols. Als minuts finals hi ha hagut un intercanvi d’expulsions però el CNB ha sabut aprofitar el seu avantatge a 1’13 i ha marcat el 12 a 13 i a 50″ amb un home de més no s’ha aconseguit empatar el partit.

Parcials: 4-5, 3-1, 1-3, 4-4
Golejadors: amb 4 gols Kanstatsin Averka, amb 2 Bernat Sanahuja i Lalo López-Escribano i amb 1 Sergi Cabanas, Gerard Gil, Lluc Bertan i Ramiro Veich.

Fins aquí ha arribat la temporada de l’equip masculí amb la victòria a la Copa LEN i la disputa de la final de la Copa del Rei. Un bon balanç.
I ara és el torn de l’equip femení a la Final Four i la Lliga.