Open de Cervelló 2018 de Karate

Van participar mes de 300 esportistes separats en categories, des de els mes petits de 6 i 7 anys fins els veterans de més de 38 anys.

En benjamins de 6 i 7 anys, el club tenia dos participants, el Jacob Bellver i el Gerard Gomez. El Jacob va aconseguir passar la primera ronda i després va perdre a vuitens de final, i el Gerard va ser la sorpresa en aquesta categoria. Va guanyar la primera confrontació i va accedir als vuitens de final, on va tornar a guanyar i aconseguia així l’accès als quarts de final, on ja el nivell era més elevat, però sorprenenment va aconseguir tornar a guanyar i va aconseguir una plaça per les semifinals, en la que si que va perdre amb el competidor que va aconseguir guanyar la seva categoria, però excelent tercer lloc que va aconseguir, sent la primera medalla pel club en aquest torneig.

La següent categoria era la d’aleví, 8 i 9 anys en les que participaven Marina i Dafne. Dafne va aconseguir accedir directament a quarts de final ja que va accedir directament a aquesta ronda per abandonament de la competidora que li tocaba. En quarts de final li va tocar la rival amb més nivell de tota la categoria que va ser la que al final la va guanyar  i la Dafne va perdre la confrontació fent un excelent treball, però amb la llàstima que li va tocar la competidora que va guanyar en la seva categoria.

La Marina era la segona competidora del club en aquesta categoria, va aconseguir clasificar-se en primera ronda en guanyar la seva confrontació, a quarts de final va sorprendre a tothom i amb un treball excelent va aconseguir guanyar els quarts de final i accedir a les semifinals. En aquesta ronda va tornar a fer un gran treball i va aconseguir l’accès a la final de la categoria, en la que es va trobar amb la competidora que havia eliminat la Dafne i la Marina, que va fer un treball excepcional va perdre la mateixa aconseguint una segona plaça amb un mèrit tremend.

A la Categoria Infantil Masculí el Joel encara que va fer un treball molt digne no va aconseguir avançar en les preliminars i va perdre molt justet. De totes formes gran treball del Joel que va estar molt a prop d’aconseguir l’accès a les semifinals.

El Roger en la categoria Juvenil no va passar de la primera ronda, els nervis i el fet de ser la primera vegada que feia competició, van jugar en contra seva, però bueno de tot s’aprèn.

En la Juvenil femení teniem dos competidores, la Núria i la Meritxell. Aquesta categoria degut a les inscripcions es van juntar entre els cinturons més baixos amb els cinturons més alt, cosa que jugava en contra de les competidores del nostre club. La Núria va perdre a quarts de final, amb petita incidència arbitral que va perjudicar la nostra competidora. La Meritxell va tenir una miqueta més de sort ja que va aconseguir accedir directament a semifinals en la que va perdre per una decisió arbitral molt ajustada amb la competidora que va guanyar la categoria, però gran experiencia per la Meritxell que va ser una de les sorpreses de la categoria.

La Laia a la categoria 16 i 17 anys, va aconseguir l’accès a la final en la que la va perdre, però va aconseguir una segona plaça de molt mèrit.

Doncs com a resum dir-te que hem aconseguit 4 medalles de 9 participants, dos de plata i dos de bronze, per mi un éxit total de tots els competidors del club, que per el poc temps que porten practicant van ser la sorpresa del torneig, per la seva actitud de competició com pel seu comportament i esportivitat, ja et dic que estic molt orgullos del grup que tenim.