NOVES VICTÒRIES CLARES DELS NOSTRES EQUIPS A LA LLIGA

Waterpolo – De nou els nostres equips absoluts han tornat a guanyar clarament als seus rivals.

Primer ha estat l’equip femení ha estat el que s’ha imposat clarament al CN Atlètic-Barceloneta a casa seva per un clar 9 a 15.

Les nostres jugadores han dominat clarament el partit des del primer moment i, només, han cedit el darrer quart quan el partit ja estava decidit.

El primer quart ha finalitzat amb un 1 a 3 i ha estat al segon parcial quan s’ha decidit el partit. Amb un clar 1 a 6  han arribat al descans amb un contundent 2 a 9.

A la represa l’equip s’ha limitat a controlar el partit i deixar passar el temps. Així el tercer parcial ha acabat amb 5 gols a 13 i, tot i cedir al darrer parcial per 4 gols a 2, el resultat final ha estat de 9 gols a 15.

Parcials: 1-3, 1-6, 3-4, 4-2
Golejadores: amb 3 Judith Forca, amb 2 Paula Leiton, Sabrina Van der Sloot, Irene Casado, Bea Ortiz i Ona Jurado i amb 1 Maartje Keuning i Sofia Giustini.

Demà a les 12.45 hores rebran a casa al CDN Boadilla.

Després ha jugat l’equip masculí a la piscina Joan Serra del CN Mataró. i, com el cas de l’equip femení, el partit s’ha dominat des del primer moment i, en aquest cas, encara de manera més clara.

El partit ha sortit de manera contundent i, al final del primer parcial ja dominava per 1 gol a 6. I el segon ha estat gairebé igual de contundent i ha permès al nostre equip arribar al descans amb una diferència de 9 gols (3-12).

També en aquest cas, a la represa, el partit ha baixat el ritme. Així al tercer parcial encara ha augmentat la diferència a 12 gols (4-16).

Finalment el darrer parcial ha estat més igualat, amb tot encara ha pujat la diferència fins als 13 gols. Al final el marcador ha estat de 7 gols a 20.

Parcials: 1-6, 2-6, 1-4, 3-4
Golejadors: amb 5 gols de Fran Valera, amb 4 Alberto Barroso, amb 2 Stefan Vidovic, Guus Van Ijperen i José J. Bustos i amb 1 gol Pep Bonet, Oscar Asensio, Fynn Schütze, Jan Pérez i Blai Mallarach.

La setmana vinent tenim waterpolo d’alt nivell: divendres a les 19.30 hores Vuitens Anada de l’Eurocup Masculina a casa davant de l’equip francès Tourcoing, dissabte a les 20.00 hores l’equip femení jugarà el partit de Champions de la Fase de Grups a Grècia a la piscina del Alimos. I a la Lliga l’equip masculí, a la mateixa hora, rebrà al CN Rubí.