NOVA VICTÒRIA I CAMPIÓ DE LA FASE REGULAR A FALTA DE DOS PARTITS

Aquest migdia el nostre equip s’ha enfrontat a la nostra piscina amb el CN Terrassa un equip de la part alta i que pot ser el rival als play-off.

El partit ha començat molt igualat i el primer parcial ha acabat amb un empat a 2. I els 2 gols del nostre equip ha estat marcats per Cabanas i Averka. Però la igualtat s’ha acabat aquí ja que el segon parcial ha estat clau per marcar diferències, ja que després d’un intercanvi de gols fins el 4-4 a 5’02 el nostre equip ha marcat 4 gols per cao dels egarencs. Els nostres gols els han marcat: Valera (3), Bustos, Sahahuja i Averka. Així s’ha arribat al descans amb un clar 8 a 4.

A la represa els nostres jugadors han seguit controlant el partit i a 2’54 del tercer parcial la diferència ha pujat a 6 gols (10-4) i s’ha mantingut la diferència i el marcador al final del parcial ha estat de 11 gols a 5 amb gols de: Averka, Veich i Sanahuja.

El darrer parcial ha estat semblant al tercer i al final la diferència al marcador ha estat de 8 gols (16-8) i els gols ha estat d’Averka, Bustos, Teclas, Bertran i Cabanas.

Parcials: 2-2, 6-2, 3-1, 5-3
Golejadors: amb 4 gols Kanstantsin Averka, amb 3 Fran Valera, amb 2 Bernat Sanahuja, Sergi Cabanas i Jorge J. Bustos i amb 1 Marcel Teclas, Ramiro Veich i Lluc Bertran.

Amb aquesta victòria el nostre equip acaba líder de la Fase Regular a falta de dos partits. Això fa que als play-off hi haurà avantatge de piscina.

21 anys després el nostre equip ha tornat a aconseguir acabar líder a la Fase Regular.

El darrer partit de la fase regular serà dissabte vinent a la piscina del CN Mataró a les 12.45 hores.