Nova victòria del nostre sènior femení

Les noies del Sènior de Primera Nacional, han pogut tancar un cap de setmana perfecte en aconseguir guanyar els dos partits que han disputat a la pista del Frontó del C/ Montcada.
Dissabte i en partit avançat, rebien a l’equip CV JAV Olímpico Las Palmas amb els tres punts al cap com a objectiu final.
El primer set les jugadores han sortit a pista ben posades i, tret d’alguna errada puntual, de seguida han posat terra de per mig amb el rival que poc ha pogut fer per evitar caure per 19-25.
Al segon, un cop presses les mesures les unes a les altres, ha estat molt més ajustat, tot i que les vallesanes sempre han portat la iniciativa i han tancat per sobre amb un 22-25 final.
L’acostament de les insulars era cada cop més evident i a la tercera màniga s’ha fet palpable, ja que se l’han emportat les de groc tot i que la lluita ha portat a les noies a un ajustat 25-23.
La pressió augmentava, però l’equip no volia jugar amb foc i havia de tancar el partit tan aviat com fos possible per tal d’assegurar els tres punts. Així doncs, fil a l’agulla i set i partit tancats per la via ràpida en vèncer per 17-25 i endur-se els tres valuosos punts en joc.
Però aquí no acabava tot, diumenge es jugava la jornada ordinària i l’equip rebia al Club Voleibol Zaragoza, cuer de la taula i equip acabat d’ascendir.
De bon començament les nostres jugadores han deixat clar que volien tancar el partit per la via ràpida i de forma molt contundent han guanyat el primer set per un clar 25-17. Amb totes les cartes al damunt de la taula, l’equip a pitjat a fons i ha posat el 2/0 ben ràpid (25-15).
I si poc ha durat el segon, el tercer round ha estat un vist i no vist. Les de blau amb la directa posada i amb un rival entregat, han fet miques el marcador col·locant un 25-7 que feia pujar el 3/0 amb el que sumaven el sisè punt del cap de setmana.
Ara toca descansar per començar demà una altra setmana d’entrenaments un cop agafada la velocitat de creuer i sumades ja tres victòries consecutives que fan pujar l’equip a posicions més adients al seu potencial.