NOVA VICTÒRIA DE L’EQUIP MASCULÍ I SEGUEIX SENSE PERDRE CAP PUNT

Avui el nostre equip ha visitat la sempre difícil piscina de la Nova Escullera i ha aconseguit la quinzena victòria dels 15 partits disputats en aquesta lliga.

El partit ha començat molt bé pels nostres jugadors que han aconseguit marxar de 3 gols (1-4), havent fallat fins i tot un penal, al final del primer parcial.

El segon parcial ha continuat en la mateixa línia i la diferència ha arribat fins els 5 gols a 0’20 (1-6), tot i que a la jugada següent els locals aconseguien reduïr en 1 gol la diferència. El marcador al descans era de 2 gols a 6, una bona renda per afrontar la segona part.

El tercer parcial ha estat molt igualat i els cenebistes han reduït la diferència a 3 gols (5-8). I al darrer parcial  calia treballar bé en defensa i mantenir la diferència. Els locals a 5’07 s’han colocat a 2 gols (6-8), però s’ha treballat bé en defensa i el marcador ja no s’ha mogut.

Parcials: 1-4, 1-2, 3-2, 1-0
Golejadors: amb 2 Bernat Sanahuja, Lluc Bertran, Sergi Cabanas i amb 1 Marcel Teclas i Francisco Valera.

El proper dimarts el nostre equip marxa a Marsella a disputar el partit de Champions on té una oportunitat de seguir creixent com a equip.