NOVA VICTÒRIA DE L’EQUIP FEMENÍ PER ACABAR LA SETMANA I PENSANT EN LA CHAMPIONS

Waterpolo – Tres de tres. L’equip femení ha tancat una setmana amb 3 victòries en els 3 partits. Ha jugat amb el Sant Feliu, Atlètic-Barceloneta i Boadilla.

Donat el nivell dels rivals s’han pogut fer rotacions pensant en el partit de Champions d’aquesta setmana a Alimos (Grècia), important per assegurar la presència del nostre equip a la Final Four.

Pel que fa al partit d’avui l’equip ha sortit amb la idea de decidir aviat al partit. A 3’51 per acabar el primer parcial ja dominaven per 3 gols a 0 i, al final un gol de les visitants ha fet que s’acabés amb un 3 a 1. Ha estat al segon parcial, quan s’ha decidit el partit, amb un contundent 6 a 0 que deixava el partit amb un 9 a 1 al descans.

A la represa ha continuat la tendència i amb un parcial de 5 a 1 s’ha arribat al darrer parcial amb un 14 a 2. Al darrer parcial ha baixat la intensitat i amb un empat a 2 han deixat el marcador final amb 16 gols a 4.

-Parcials: 3-1, 6-0, 5-1, 2-2
-Golejadores: amb 4 gols Irene Casado (MVP) i Irene González, amb 2 M. Cristina Solo, Sofia Giustini i amb 1 Sabrina Van der Sloot, Kenya Jiménez, Íngrid Rodríguez i Ona Jurado.

I ara a pensar en la Champions. Força Saba!!