NOVA VICTÒRIA DE L’EQUIP FEMENÍ I PRIMERES DE LA FASE REGULAR

Darrer partit de la fase regular de l’equip femení a casa amb el CN Atlètic-Barceloneta. Un partit sense dificultats que s’ha encarrilat des de l’inici.

Tot i que les marineres han obert el marcador a partir d’aquí les nostres jugadores han près el control del partit i al final del primer parcial ja guanyava de 3 gols (4-1) amb gols de S, Van der Sloot (2), I. Casado i E. Ruíz.

El segon parcial ha seguit ampliant-se la diferència fins els 5 gols de diferència i amb el partit encarrilat han arribat al descans amb el marcador de 7 gols a 2. M. Ortiz, M. Steffens i I, González han marcat en aquest període.

A la represa les nostres jugadores han seguit apretant i han portat el marcador als 8 gols de diferència (11-3). Han marcat M. Bonet, M. Steffens i B. Ortiz (2).

Al darrer parcial i, amb la feina feta, han jugat amb tranquilitat i han ampliat la diferència final a 11 gols (15-4). I els quatre gols finals els han marcat M. Steffens (2), J. Forca i M. Bonet.

Parcials: 4-1, 3-1, 4-1, 4-1
Golejadores: amb 4 gols Maggie Steffens, amb 2 Martina Bonet, S. Van der Sloot i Bea Ortiz i amb 1 M. Ortiz, I. Casado, E. Ruíz, J. Forca i I. González.

El primer partit de semifinals serà el proper dimarts a les 20.00 hores contra el CE Mediterrani a la Finetwork Aquatics.