NOVA VICTÒRIA DE L’EQUIP FEMENÍ

Waterpolo – Ahir l’equip femení va jugar un partit avançat de Lliga a la piscina del CN Rubí, ja que dissabte juga el darrer partit de grup de Champions a casa.

El partit va estar totalment dominat per les nostres jugadores i es va aprofitar també per donar minuts a joves jugadores.

El primer parcial ja va començar amb un gol de Paula Leiton i Sofia Giustini i, a partir d’aquí es van alternar dos gols per banda. Mati Ortiz i  Irene González van marcar. El marcador va acabar amb 2 gols a 4.

El segon parcial va ser contundent amb 5 gols consecutius de les nostres jugadores: Ona Jurado, Paula Leiton, Irene González (2), Íngrid Rodríguez i Irene Casado 2-9 (a 3’27) i s’ha acabat amb un gol visitant i amb un darrer gol de Mati Ortiz feia que s’arribés al descans amb 7 gols d’avantatge (3-10).

El tercer parcial va seguir en la mateixa línia. La diferència de gols va pujar fins els 10 gols. Van marcar Paula Leiton (2), Bea Ortiz i Paula Carrasco (2).

Al darrer parcial després de que la Maica Garcia marqués el primer gol es va entrar en un anar i venir que va acabar amb 5 gols per cada equip. Els darrers 4 gols els van marcar Íngrid Rodríguez, Irene Casado, Bea Ortiz i Sofia Giustini.

Al final el marcador va ser de 10 gols a 20.

Parcials: 2-4, 1-6, 2-5, 5-5
Golejadores: amb 4 gols Paula Leiton (MVP), amb 2 Mati Ortiz, Paula Carrasco, Irene Casado, Sofia Giustini, Íngrid Rodríguez, Bea Ortiz i Irene González i amb 1 Maica Garcia i Ona Jurado

Aquesta victòria juntament amb la victòria del CN Mataró a casa per penals amb el CN Sant Andreu ha fet que es redueixi la diferència amb el líder el CN Sant Andreu a 4 punts.

I dissabte partit de Champions a casa davant del Dunaujvaros. A pel ple de victòries!!