NOVA VICTÒRIA DE L’EQUIP FEMENÍ

Avui l’equip femení ha jugat a casa davant del CN Terrassa.

Temporades anteriors el derbi era més igualat i, per tant, més emocionant. Ara la diferència entre ambdós equips ha augmentat i això s’ha notat al partit d’aquest migdia.

L’equip s’ha posat de seguida amb un 2-0 i, a partir d’aquí ha imposat el ritme al partit. Al final del primer parcial s’ha arribat amb un 3 gols a 1 a favor i el segon ha seguit amb la mateixa idea i la diferència ha passat a 5 gols de diferència (7-2).

Però lluny de baixar el ritme, a la represa el partit no ha canviat i al final del tercer parcial la diferència ja era de 7 gols (10-3) i el darrer parcial igual arribant als 9 gols de diferència final (14-5).

Parcials: 3-1, 4-1, 3-1, 4-2
Golejadores: amb 3 Irene González, amb 2 Sabrina Van der Sloot, Elena Ruiz i Judith Forca i amb 1 Mati Ortiz, Paula Leitón, Maica Garcia, Bea Ortiz i Nona Pérez.

Dissabte vinent al migdia l’equip rebrà la visita del CN Catalunya i amb la vista posada a la 2a Fase de la Champions que disputarà del 9 al 11 de desembre a Budapest amb els equips: Assolim CN Mataro (ESP), Tigra ZF Eger (HUN), FTC-Telekom Budapest (HUN).