NOVA I CLARA VICTÒRIA DE L’EQUIP MASCULÍ

Waterpolo – Ahir, 24 hores després de jugar l’anada dels quarts de final de la LEN Cup, el nostre equip visitava la piscina del CN Rubí de la jornada 15.

I tot i que a l’inici del partit els locals han començat marcant la resposta del nostre equip ha estat empatant a 1 i a 2 gols i abans d’acabar el primer parcial ja dominaven per 2 gols a 3. Els gols els han marcat Guus Van Ijperen, Blai Mallarach i Oscar Asensio.

El segon parcial ha començat igual que el primer amb un gol local i contestat per un gol del nostre equip fins l’empat a 4 a 5’37. A partir d’aquí el nostre equip ha anat imposant el seu joc i ha arribat al descans amb un avantatge de 5 gols (5-10). Els gols els han marcat  Guus Van Ijperen (2), Fran Valera (2), i 1 d’Alberto Barroso, Jan Pérez i José J. Bustos.

El tercer i quart parcial han seguit amb el domini total del nostre equip amb uns parcials contundents de 1-4 el tercer i 1-5 el quart. Els gols del tercer parcial els han marcat: Pep Bonet, Fynn Schütze, Fran Valera i Alberto Barroso. I al quart, i darrer parcial, Oscar Asensio (2), Stefan Vidovic, Guus Van Ijperen i Biel de Gracia. Al final el marcador reflexava un clar 7 gols a 19.

Com a curiositat s’ha de destacar que han marcat tots els jugadors de camp.

-Parcials: 2-3, 3-7, 1-4, 1-5
-Golejadors: amb 4 Guus Van Ijperen, amb 3 Oscar Asensio i Fran Valera, amb 2 Alberto Barroso i amb 1 Pep Bonet, Fynn Schütze, Stefan Vidovic, Biel Degracia, Jan Pérez, Blai Mallarach i José J. Bustos.

El proper partit de Lliga serà dissabte vinent en que es rebrà al sempre difícil CN Barcelona.