NOVA ESTRUCTURA TÈCNICA A LA SECCIÓ DE NATACIÓ DEL CLUB

La secció de natació del Club presenta nou organigrama de cara a la propera temporada 2018-19. El fins ara adjunt a la Direcció Técnica de la secció Álex López, passarà a ocupar la Direcció Técnica. En el seu lloc s’incorpora Antonio Jiménez, provinent del Centre de Tecnificació esportiva de la Fedración Riojana de natación, que s’encarregarà de forma directa amb l’equip d’entrenadors de base, de consolidar i donar un impuls al pla pedrera iniciat aquesta temporada 2017/2018, posant especial cura sobre els equips de base de la secció.

Els dos nedadors olímpics Aschwin Wildeboer i Erika Villaécija, s’incorporen també dins de l’estructura tècnica de la secció. Tots dos s’han compromès amb el Club per seguir la seva carrera esportiva, en aquest cas, transmeten els seus coneixements als nostres futurs campions.

Seguint amb el model ‘Pla Pedrera’

El balanç del primer any d’implementació del ‘Pla Pedrera’ ens fa ser molt optimistes. Els resultats acadèmics i esportius dels nostres nedadors durant aquesta temporada han estat molt satisfactoris a tots nivells. El disseny del model esportiu més estretament lligat amb el model acadèmic ha donat els seus fruits, i els nostres esportistes han aconseguit unes valoracions molt bones que ens esperonen a seguir endavant amb el model ‘Pla Pedrera’.  La figura del tutor esportiu i la “carrera dual” seran les novetats a implementar aquesta nova temporada 2018/2019 per enfortir el model.