Nou doblet pels equips de Primera Nacional

Els dos equips sèniors de la secció van tornar a aconseguir la victòria als seus desplaçaments d’aquest dissabte. El partit de les fèmines no va tenir gaire història. Visita a Saragossa on esperava el cuer de la classificació que encara no ha sumat cap set enguany.
L’equip va anar per feina de bon començament i va liquidar el matx per la via ràpida tal com era previsible. Tres punts més que consoliden al grup a la quarta posició a només un punt del tercer i més a prop dels llocs que donen accés a fase d’ascens gràcies a les derrotes dels dos primers de la taula.
CV ZARAGOZA ARTEMISA 0 – CN SABADELL 3 (7-25/11-25/15-25)

Diferent era la sortida dels nois, que viatjaren a Lleida per mesurar-se a un molt difícil conjunt que, fins ahir, veien un punt per damunt a la lliga. De bon inici es va veure que els dos equips no donarien el seu braç a tòrcer amb facilitat i la primera màniga cauria del costat lleidatà per un tanteig prou ajustat.
El segon va significar l’empat al marcador i el tercer, feia creure que tot acabaria amb tres punts al sarró dels vallesans en guanyar-lo amb prou contundència. Però no va poder ser, el quart assalt es quedava a casa després d’arribar a un final de set d’infart. Tot quedava pel desempat, una situació nefasta pels nois de blau, ja que, fins ara, havia significat la derrota en els quatre disputats fins ara.
Afortunadament, tocava guanyar i els jugadors van donar el do de pit per portar dos puntets cap al Club.
RODI MOTOR BALÀFIA LLEIDA 2 – CN SABADELL 3 (25-22/19-25/14-25/26-24/10-15)