NOAH ROMEVA, TIAGO CARRIO I NIKITA RUDOI CINQUENS AL CAMPIONAT D’EUROPA SUB15

Waterpolo – Els nostres jugadors cadets Noah Romeva, Tiago Carrió i Nikita Rudoi han estat cinquens al Campionat d’Europa Sub15 disputat aquests díes a Podgorica la capital de Montenegro.

La selecció espanyola estava enquadrat al grup A un grup complicat amb Itàlia, Hongria i Montenegro. I tret dels anfitrions que han demostrat un nivell superior la resta estaven molt igualats. Així els tres partits s’han tancat amb una victòria de dos davant d’Hongria, una derrota per un amb Itàlia i amb Montenegro que es va imposar clarament per quatre gols.

Aquests resultats van fer que quedéssin tercers a la classificació i, a quarts de final, els esperava el segon classificat de l’equip B Grècia que va inflinguir un fort corrector a la selecció amb un contundent 6 a 15. I això feia que s’hagués de jugar pel 5è i el 8è lloc.

Al primer partit va ser amb Turquia i l’equip es va imposar clarament per 8 gols (4-12) i el darrer partit es tornava a creuar l’equip Italià. En aquest cas avui el partit ha acabat amb una victòria espanyola per un sol gol i aconseguien el cinquè lloc per darrera d’Hongria, dels anfitrions Montenegro, Grècia i Sèrbia.

Resultats de la selecció:

Grup A
Espanya 8 – Itàlia 9
Espanya 9 – Hongria 7
Espanya 6 – Montenegro 10

Quarts de Final
Espanya 6 – Grècia 15

5-8 lloc
Turquia 4 – Espanya 12

5-6 lloc
Espanya 8 – Itàlia 7

Els nostres jugadors han jugat tots els partits amb Noah Romeva compartint la porteria amb el porter del CN Atl.Barceloneta Bruno Delmas i els nostres dos jugadors de camp: Tiago Carrió i Nikita Rudoi han colaborat en la tasca golejadora amb 4 gols Nikita i 3 Tiago.

Moltes felicitats als tres!!