NO HA POGUT SER, NO HI HAURÀ TERCER PARTIT

No ha pogut ser. No hi haurà tercer partit i la història continua donant l’esquena al nostre equip absolut masculí.

De nou el nostre equip s’ha trobat amb un gran Atlètic-Barceloneta plenament en forma i el partit ha estat controlat des del primer minut pels mariners.

El primer parcial ha començat amb dos gols dels locals. A 5’32 Marcel Teclas marcava el 2 a 1 però els mariners han respost amb 3 gols seguits (5-1 a 3’20). Bernat Sanahuja posava el 5-2 a 3’11 i amb un gol per banda s’acabava el parcial amb el marcador de 6 gols a 3. El tercer l’ha marcat Sergi Cabanas a 0’08.

Però com passa a vegades hi ha un moment en que el partit dóna una oportunitat. Així el segon parcial ha començat amb un gol local però després un gol de Dusan Banicevic a 4’52 i de Sergi Cabanas a 3’45 feia que s’arribés al descans amb el marcador de 7 gols a 5.

El tercer parcial ha estat més igualat però els locals han estat més encertats i han augmentat la diferència als 3 gols (10-7). Han marcat Bernat Sanahuja i Kanstantsin Averka.

Quedaven vuit minuts i s’havia d’intentar però dos gols més dels locals, el segon de penal, posaven el marcador amb 5 gols de diferència (12-7) a 5’35 que deixava el partit tancat. I d’aquí al final un intercanvi de gols ha deixat el marcador final en 13 gols a 8. El darrer gol del partit i de la Lliga l’ha marcat Marcel Teclas.

Parcials: 6-3, 1-2, 3-2, 3-1
Golejadors: amb 2 gols Bernat Sanahuja, Marcel Teclas i Sergi Cabanas i amb 1 Kanstantsin Averka i Dusan Banicevic

Ara només queda felicitar al campió l’Atlètic-Barceloneta i valorar com cal el que ha fet el nostre equip aquesta temporada i que és molt.