NO HA POGUT SER I EL TÍTOL S’HA QUEDAT A ATENES

El partit ha començat amb una sortida fortíssima de les gregues que s’han posat amb un clar 4-1 al final del primer parcial. Les nostres han reaccionat i han igualat forces al segon però han anat al descans amb els mateixos 3 gols de diferència (5-2).
A la represa les nostres jugadores han reaccionat i han aconseguit posar-se a 2 gols a 4’03 i a 1’52 i han tingut a 2’44 la possibiltat de posar-se a 1 però la pilota no ha entrat i, en canvi un penal en contra a 1’01 ha permès a les gregues marxar de 3 (8-5).
Al darrer parcial a 7’07 les nostres han rebaixat a 2 gols la diferència, però les helenes han respost i han tornat els tres gols a 5’58 i han augmentat fins a 5 gols a 2’35 que feia impossible la remuntada. A 36 segons s’ha pogut marcar el darrer gol i deixar el marcador final en els 11 gols a 7 a favor de les atenenques.
Definitivament l’arrencada de les gregues i la poca aportació en atac per part del nostre equip a la primera part ha marcat el partit. Però s’ha intentat.

Parcials: 4-1, 1-1, 3-3, 3-2
Golejadores: amb 2 gols Maggie Steffens i amb 1 Brigitta Games, Catharina Van der Sloot, Judith Forca, Nona Pérez i Irene González.

Amb tot cal felicitar a l’equip ja que aquest any, a l’espera de la final de lliga, han disputat totes les finals.
Ara toca passar pàgina i centrar-se en la disputa dels play-offs de la Lliga que comença aquesta setmana que ve amb la disputa de les semifinals.