NO HA POGUR SER LA I LA COPA SE L’HA EMPORTAT L’ATL-BARCELONETA

Se sabia que seria molt difícil però, com sempre, s’ha de jugar.

El partit ha estat controlat sempre pels mariners ja que han estat més efectius de cara a porteria i, al primer temps, ja manaven per 2 gols a 0 i al descans augmentaven la diferència 1 gol més fins el 4 a 1.

En paraules del nostre entrenador Quim Colet: “no hem estat gens fins en atac. Més que per mèrit del Barceloneta, que també, penso que en els dos primers quarts hem fallat molt i ens han sentenciat”.

Però com passa en moltes finals hi ha un moment o moments en què pot canviar la dinàmica. Al tercer parcial a 4’53 Fran Valera ha marcat i s’ha posat a dos gols (5-3) i a 2’18 Kanstantsin Averka aconseguia tonar la diferència a dos (6-4) però a partir d’aquí els mariners han marcat 6 gols seguits mentre que el nostre equip només ha aconseguit marcar a 2’40 pel final deixant el marcador final en 12 gols a 5.

Parcials: 2-0, 2-1, 5-3, 3-1
Golejadors: amb 2 gols Francisco Valera i amb 1 Sergi Cabanas, Kanstantsin Averka i Dusan Banicevic.

De les 5 finals jugades contra el CN Atlètic-Barceloneta només s’ha aconseguit guanyar-ne una l’any 2012 a la piscina Pere Serrat en que es va guanyar per 11 gols a 10.

Des d’aquí donem l’enhorabona a l’equip mariner i també volem destacar la gran competició que ha fet el nostre equip.

Ara toca centrar-se en la tornada de la semifinal de la Copa LEN contra el CN Barcelona dimecres vinent dia 9 i on us hi esperem a tots per fer història. Recordem que al partit d’anada el nostre equip va aconseguir una diferència de 2 gols a favor (10-12).