Nani Guiu s’acomiada del Club

Els fins ara tècnic del Club Natació Sabadell (CNS) Nani Guiu ha posat punt i final avui a deu temporades a l’entitat com a responsable de l’equip femení de waterpolo. Guiu marxa sent el tècnic que ha aconseguit més títols, amb un total de 33, destacant les quatre copes d’Europa i les tres Supercopes continentals.

Guiu marxa amb un balanç esportiu de quatre Copes d’Europa (2011, 2013, 2014 i 2016), tres Supercopes d’Europa (2013, 2014 i 2016), nou Lligues (2008-09, 2011-17), nou Copes de la Reina (2008-15, 2017) i vuit Supercopes d’Espanya (2009-16)

Des de la temporada 2007-08 que es va incorporar al CNS, Guiu ha establert un record pel que fa a partits guanyats. Després d’haver disputat 399 partits sumant totes les competicions, marxa amb un balanç de 374 victòries, 4 empats i 21 derrotes.

Dins del reconeixement que li vol retre el Club, hi haurà un homenatge durant un partit oficial de la propera temporada i també una samarreta commemorativa que es penjarà a la piscina de waterpolo de Can Llong i que presidirà tots els partits.

El comiat a Guiu s’ha materialitzat aquest migdia a la sala de Juntes del Club, amb una encaixada de mans entre el president de l’entitat, Claudi Martí, i el fins ara tècnic de waterpolo.

Martí ha agraït a Guiu tots aquests anys de dedicació i esforç per posar el waterpolo del Club al lloc més alt del Continent, alhora que li ha desitjat tots els èxits en el seu futur professional.

“A partir d’ara, Guiu serà el nostre ambaixador arreu del món i per part nostre sempre tindrà un lloc destacat en el cor de tots els nostres socis i aficionats”, ha declarat Martí en roda de premsa.

‘Pla Pedrera’

El canvi de Guiu, a més d’un seguit de canvis organitzatius en l’àrea esportiva del Club, s’emmarquen dins del nou  ‘Pla Pedrera’, que pretén situar als esportistes joves com l’epicentre de les decisions de l’àrea esportiva i pedagògica del Club, recuperant els valors que han fet gran a l’entitat sabadellenca i que s’havien perdut en els darrers anys.

El ‘Pla Pedrera’ persegueix, a mig termini, que el 75% dels integrants dels equips absoluts d’aigua (waterpolo, natació i sincronitzada) siguin esportistes formats al CN Sabadell des de les categories inferiors. Actualment, la mitjana de jugadors de la casa és d’un 40%, tot i que depèn de les seccions esportives.

El nou Pla pretén reforçar el sentiment de pertinença al Club i generar un seguit de valors positius que permetin el desenvolupament integral dels joves, tant des del punt de vista esportiu, com pedagògic com humà.