MOLT BON CAP DE SETMANA DE FIGURES I RUTINES TÈCNIQUES

Aquest passat cap de setmana ha sigut intens per a la secció de natació artística, participant en diverses competicions de figures.

El divendres van competir les nostres nedadores júniors, on a la Residencia Joaquim Blume van estrenar la seva nova rutina d’equip tècnic, aconseguint una molt bona puntuació de 46.74 en la valoració dels elements tècnics, que les va situar en tercera posició. Va resultar una bona posada en escena de cara el proper cap de setmana, que viatgen fins a Madrid al Campionat d’España d’Hivern,

El dissabte a les instal·lacions del CN Granollers els nostres equips de competició van realitzar la segona jornada de figures amb molt bones sensacions i amb moltes ganes de seguir millorant. A primera hora va ser el torn de les Infantils; destacant els resultats de: Claudia Ballero (3), Laura Carpio (7), Meritxell Ferré (8), Aina Saura (11). Seguidament va ser el moment de les alevines, destacant els resultats de: Xènia de la Puente (4), Anna Muñoz (5), Henar Lòpez (6), Dana Cervantes (11).

I per tancar el cap de setmana, el diumenge les nedadores de Copa Catalana 1 i 2 van realitzar la seva competició de figures a les instal·lacions del nostre club, mostrant un molt bon nivell. De categoria Copa 1 destacar els resultats de: Mariona Martí (1), Luna Martín (3) i Marta Vàzquez (17). De categoria Copa 2 destacar els resultats de: Lucia Zamora (7), Yanira Ruiz (16), Berta Penedès (20).