LUCA KHIDASHELI PODI A L’ESTATAL DE VALLADOLID

El jove palista benjamí del Club Natació Sabadell Luca Khidasheli ha pujat al tercer graó del podi a l’Estatal de Valladolid celebrat aquest cap de setmana on han participat els 48 millors jugadors estatals de cada categoria des de benjamins fins a veterans.

En les semifinals, Khidasheli va cedir contra l’andalús Cristian Sánchez per 3 sets a 2. Sánchez va ser el campió en guanyar la final per 3-0.

Amb aquest podi, el sabadellenc s’ha classificat pel Top-8 estatal que es jugarà a Alacant. Qui es va quedar a les portes del Top és el benjamí de primer any del Club Joan Barberà Soler, que va ser la revelació de l’Estatal en la seva categoria acabant en una més que destacada 12a posició. Barberà va ser primer de grup guanyant entre d’altres al segon semifinalista del torneig. I en els vuitens de final va tenir davant Antoni González opcions de victòria perdent per 1 set a 3.

En juvenils, Dani Gonzalez (CN Sabadell) va ser 17è. Gonzalez, que jugava per primera vegada un torneig d’aquest nivell, va passar la fase de grups perdent a 1/16 de final.

I el Sub-23 Ivan Ruíz va acabar quart de grup després de guanyar dos partits.

En tots els casos, una gran experiència per seguir aprenent i millorant en un torneig de màxim nivell.