LUCA KHIDASHELI CAMPIÓ DEL TOP-8 CATALÀ A LES BORGES BLANQUES

El jove palista del Club Natació Sabadell Luca Khidasheli s’ha proclamat campió del Top-8 Català benjamí celebrat el cap de setmana a Les Borges Blanques. Khidasheli ha guanyat els 7 partits disputats, 6 d’ells per 3 sets a 0. En una temporada on individualment ha estat campió del Torneig Zonal, campió del Campionat de Catalunya, 3er de l’Estatal, 3er del Top Estatal i ara campió del Top Català, el següent repte que afrontarà serà el Campionat d’Espanya benjamí que es jugarà del 25 al 30 de juny a Tarragona. Khidasheli vol lluitar pel títol sent un dels jugadors que millor tennis taula està mostrant competició rera competició. El seu treball i esforç està tenint la recompensa en els resultats que s’està guanyant amb la feina diaria a les ordres del Director tècnic Jordi Morales.

A més, el jugador del Club ha rebut els últimes dies la notificació de la convocatòria per jugar a finals d’agost l’Euro MiniChamps, el Campionat d’Europa per a jugadors benjamins i alevins. Khidasheli serà a terres franceses en la competició on hi haurà els millors palistes del continent. Una nova i gran experiència que viurà el jove esportista del Club Natació Sabadell.
Al Top 8- Català a Les Borges Blanques també hi va ser el juvenil Dani González que després de guanyar 2 partits va acabar 7è. González ha tingut una gran progressió aquesta temporada i la següent gran prova que tindrà serà el Campionat d’Espanya juvenil i sub-23.