LUCA KHIDASHELI, ACTUAL CAMPIÓ D’ESPANYA INFANTIL, A LA PRIMERA PLANTILLA DEL CN SABADELL

Número 1 del rànquing estatal de la seva edat, ja forma part del primer equip del Club

És diu Luca Khidasheli. Format al planter del Club Natació Sabadell. Té 14 anys i és infantil de segon any. I aquesta temporada, el número 1 del rànquing estatal de la seva edat i Campió d’Espanya infantil el darrer curs, i Campió d’Espanya aleví, en l’anterior, ja forma part de la primera plantilla de la secció de tennis de taula del CN Sabadell. Ha passat per les diferents categories de competició abans d’arribar ara i per mèrits propis, al primer equip que competeix a la Primera Nacional masculina, amb l’objectiu de lluitar per l’ascens a Divisió d’Honor. Tot un repte il·lusionant per davant en una temporada important.

Luca Khidasheli, entrena actualment al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, a les ordres dels tècnics Dani Torres i Ramon Mampel. És la segona temporada al CAR, la primera en règim intern. Abans estava a l’Escola Santa Clara.

La seva vida i la seva passió, tot i la seva joventut, és el tennis de taula. Vol ser professional d’aquest esport i treballa matí i tarda per assolir algun dia el seu somni. Un objectiu real que pot assolir si segueix treballant i esforçant-se en el present i en el futur. La seva familia, amb els seu pares Nina i George, el recolzen i l’ajuden a lluitar pels seus objectius i és que els més propers són molt importants en la formació personal.

En el debut com a titular del primer equip, el CN Sabadell va guanyar a la pista del Reus Ganxets Miró per 1 a 5 sumant dos punts. La temporada és llarga i queden molts partits per jugar. El proper duel serà el 15 d’octubre contra el CN Helios. Una campanya, la 2022/2023 molt il.lusionat per Luca Khidasheli i per tots els palistes que formen part del planter del CN Sabadell, perquè a casa i en aquest Club sempre hi ha les oportunitats que es mereixen, com és el cas del Luca i de molts altres joves jugadors que ja competeixen en categories Nacionals, sigui Primera, Segona o Tercera.