Luca Khidasheli 24è a l’Euro MiniChamps

El palista benjamí del Club Natació Sabadell Luca Khidasheli ha finalitzat en una destacada 24a posició a l’Euro MiniChamps, el Campionat d’Europa de tennis taula per a benjamins i alevins de primer any. Khidasheli ha estat el jugador català i espanyol més destacat en categoria masculina després d’accedir al quadre final entre els 32 millors palistes de la cita celebrada a Schiltingheim (França) i acabar en la posició número 24.
El jugador del club nedador va superar les 4 fases de grups per accedir a les rondes finals. Una gran experiència esportiva i personal de cara al futur. El nivell continental és altíssim i Khidasheli ha tingut l’oportunitat de jugar fins a 13 partits en 3 dies i veure de primera mà el joc i les qualitats de nens de la seva edat de països on tenen figures de primer nivell europeu com França o Portugal.
És la primera participació de Luca Khidasheli (CN Sabadell) a l’Euro MiniChamps i ara un dels reptes esportius serà guanyar-se a la taula tornar-hi l’any que ve amb més experiència i més maduresa per seguir creixent en un esport que l’apassiona.