Lliga de figures de sincro

Aquest cap de setmana passat hem gaudit de molta sincro!
El divendres i dissabte les jornades corresponents a la lliga de figures de les categories júnior, infantil i aleví, a la residència J.Blume d’esplugues del Llobregat. El diumenge a la tarda les benjamines van realitzar la seva segona jornada de figures del campionat de catalunya benjamí. El nivell benjam´I i II començàven puntuals el seu campionat a les 15.30 del diumenge a les piscines Sant Jordi de Barcelona. les figures  arealitzar eren les segúents: Les nedadores del nivell I realitzaven les figures de 1/4 de dofí i llagut; les  del nivell II tenien la barracuda i la cama de ballet i el nivell III realitzava també la barracuda i la variant de gamba.

En aquesta jornada es va observar la millora de nivell en aspectes bàsics de l’aprenentatge de les categories més petites de la secció. Bones posicions planes, bona extensió i imatge de cama i sobretot bona actitud controlant els nevis davant dels jutges. No només son impresions tècniques ja que els resultats assolits han estat un èxit.

BENJAMÍ NIVELL 1

Alba Rosal Iglesias, primera classificada
Aina Terol Salvi, tercera classificada
Lucía Iguacel Alvarado, novena classificada

BENJAMÍ NIVELL 2

Mariona Martí Llunell, sisena classificada
Valeria Delgado Vargas, tretzena classificada
Meritxell Mallado Dieguez, vint-i-dosena

BENJAMÍ NIVELL 3

Marta Font Codina, setena classificada
Laia Velasco Sagué, dissetena clasificada
Júlia Medina Ortega, vint-i-cinquena classificada

Totes les nedadores benjamins van demostrar la seva gran evolució respecte la primera jornada de figures que van realitzar al gener. Esperem que la següent jornada del mes de juny realitzin la sessió de rutines combinades amb molta força i energia!!

Moltes felicitats a totes les nedadores que van competir aquest passat cap de setmana!