L’infantil femení acaba la temporada invicte

31 PARTITS I 31 TRIOMFS! Aquestes són les dades que millor resumeixen la temporada de l’equip de la Nerea Montori que ha aconseguit l’ascens de categoria després de dues temporades quedant-se a les portes.
El cap de setmana de l’1/2 de Juny, va tenir lloc el play Off d’ascens que s’ha celebrat a les nostres instal·lacions de les Naus i on les nostres guerreres van certificar que han estat l’equip més regular de la categoria.
Dissabte es desfeien de Vòlei Sant Esteve amb contundència (3-0 amb 25-19/25-16/25-21) i es plantaven a semifinals on esperava CV Gavà, un rival que plantaria cara i posava en serioses dificultats a les locals durant les dues primeres mànigues. El tercer parcial, ja amb la moral de les gavanenques tocada, l’equip posava la directa cap a la màxima categoria tancant el partit amb un 3-0 i 21-25/20-25/15-25 als parcials. Aquest fet, les col·locava a la gran Final assegurant així una de les dues places que donaven accés a primera.
Ara ja només quedava posar la cirereta al pastís guanyant a C.V. Tarragona Sant Pere i Sant Pau que venia des de l’altra banda del quadre.
El partit d’allò més irregular per les dues bandes i la poca constància i la irregularitat dels dos equips els va dur a un desempat que, afortunadament, van dominar des de bon començament les de blau que van saber, aquest cop si, posar final d’or al cap de setmana de la secció.
CN Sabadell 3 – C.V. Tarragona Sant Pere i Sant Pau 2 (19-25/25-23/16-25/25-20/15-9)
Ara tocarà treballar de valent per tal de consolidar la categoria la pròxima temporada.

Fase per decidir el campió

El cap de setmana passat es va jugar la fase per decidir el campió de lliga,  i les nostres van perdre el partit de semifinals. Pel tercer i quart lloc es van imposar amb autoritat aonseguint així una tercera plaça de molt mèrit.
FELICITATS NOIES!!