LES XII HORES SE LES EMPORTA LA FUNDACIÓN HERRADOR EN UNA FINAL ALS PENALS

XXXI edició molt igualada, potser la més igualada dels últims anys.
Aquest dissabte dia 2 de juliol 5 equips van competir fins el final per les 4 places de semifinals, només CAU CATAU es va despenjar en la lluita per un lloc a les semifinals.
Fins a l’últim partit de la fase prèvia no es van definir els llocs de semifinals , on finalment COMPANYS BAR L´ESCLOP va quedar fora de les semis, que van ser les següents: CEM PROLASE (1r classificat) contra TALLERAUTO (4t Classificat), com tot el torneig igualtat màxima i empat final, on es va decidir el pase a la final als penals, on CEM PROLASE va aconseguir guanyar per 2-1 després de llençar 8 penals cada equip.
L’altra semifinal mes del mateix, FUNDACION HERRADOR (2n classificat) contra CUIRS (3r classificat), empat a 3 i tanda de penals on FUNDACION HERRADOR va guanyar per 3-2.
I la final no podia ser també més igualada empat a 0 entre CEM PROLASE i FUNDACION HERRADOR, després del partit i la pròrroga i els penals decantaren finalment la victòria per FUNDACION HERRADOR. CEM PROLASE va tenir la victòria a la seva mà si hagués transformat l´ultim penal de la primera tanda , pero al fallar-lo es va entrar a la decisió del primer que fallava quedava fora de la victòria i en el segon desempat FUNDACION HERRADOR va estar mes encertat i es va proclamar campió.

Fotografia: Equip Fundación Herrador guanyador d’aquesta edició