LES NOSTRES JUGADORES L. ESTER, J. FORCA, M. GARCIA, I. GONZALEZ, P. LEITON, B. ORTIZ , N. PEREZ I E. RUIZ CAMPIONES DE LA SUPERFINAL DE LA LLIGA MUNDIAL

Les nostres jugadores Laura Ester, Judith Forca, Maica Garcia, Irene González, Paula Leitón, Beatriz Ortiz, Nona Pérez i Elena Ruiz s’han proclamat Campiones de la Lliga Mundial.
La Superfinal s’ha disputat a Tenerife del 2 al 6 de novembre i la seva actuació ha estat destacadíssima, sobretot en la tanda de penals que va decidir el títol ahir davant d’Hongria.
A la final es va arribar amb empat a 11 gols i es van necessitar llençar 10 penals per banda, dels quals 8 van ser llençats per les nostres jugadores i només 1 va ser aturar per la portera hongaresa.
El partit va ser totalment igualat i, cosa curiosa, els quatre parcials van acabar en empat (3-3, 3-3, 3-3, 2-2 i 7-8p). I l’aportació de les nostres jugadores va ser: amb 4 gols Judith i Paula, amb 3 Bea i Irene i amb 2 Elena.

Els resultats en aquesta superfinal han estat:

-Fase de Grups (Grup B)
Espanya 21 – Nova Zelanda 4
Espanya 15 – Hongria 11
Espanya 12 – Austràlia 5
-Semifinal
Espanya 14 – Holanda 10
-Final
Hongria 18 – Espanya 19

Al final de tot el Campionat les nostres jugadores han aconseguit 61 gols: amb 16 Bea Ortiz, amb 14 Judith Forca, amb 9 Elena Ruiz, amb 8 Paula Leiton, amb 6 Irene González i amb 4 Nona Pérez i Maica Garcia

Moltes felicitats a totes les nostres jugadores, les seves companyes d’equip i l’equip tècnic!!