L’EQUIP NEW GENERATION S’EMPORTA LES 12 HORES DE FUTBET

Futbet – El passat dissabte 1 de juliol es va disputar una nova edició de les 12 hores de futbet amb equips de Divisió d’Honor i de Primera Divisió.

7 equips van disputar una edició molt igualada que fins els últims dos partits de la primera fase no es van decidir els quatre semifinalistes.

New Generation va acabar primer a la fase grups, amb jugadors de gran potencial i posant-se clarament com un candidat seriós al títol.
Moreno Sbd Corredoria d’Assegurances amb un equip jove i amb molta qualitat, va fer una molt bona primera fase i acabar segon.

Pavimentos Soinco equip que va fer valer la seva veterania dels seus jugadors, es classificà en tercer lloc.

Creualtenc Atl., a priori màxim candidat pel títol al ser el campió de Lliga d’hivern i d’estiu i sots campió de Copa, va tenir moltes dificultats per classificar-se entre els quatre primers però una carambola a l’últim partit de la fase prèvia li va donar el passi.

TB 71 Sabadell tenia el passi a les seves mans però va perdre a l’últim partit de la prèvia contra el últim classificat UE Alcatel que, fins aleshores, no havia guanyat cap partit i va deixar-los sense semifinals.

Gold’s Gym va quedar finalment sisè classificat però amb alguns resultats ajustats que li podrien haver donat la classificació

A les semifinals New Generation va derrotar a Creualtenc Atl. amb un equip molt més jove i més fresc, tot i no sentenciar el partit fins el final amb un ajustat 2-0. Més igualada va ser la segona semifinal amb que la veterania del Pavimentos Soinco es va imposar amb un jove i molt lluitador Moreno Sbd que va tenir opcions fins el últim moment però que va caure derrotat per 3-2.

La final no es va decidir fins a la segona part, Pavimentos Soinco amb un equip amb més edat no va aguantar el ritme del seu rival i New Generation aconseguia la victòria, més que merescuda, doncs va ser el millor equip de la competició. Resultat final 3-1.

Alex Sanchez del New Generation va ser el màxim golejador amb 9 gols i els porters del Creualtenc Atl. Carlos Ayala i Eric Garcia van ser els mínims golejats amb 7 gols.

Molt bon ambient durant tota la competició i amb un Fair-play digne de menció de tots els equips, amb molt poques targetes en totes les 12 hores.