L’EQUIP MASCULÍ S’HA CLASSIFICAT PELS QUARTS DE FINAL DE LEN EURO CUP

Waterpolo – Avui el nostre equip ha jugat a la piscina del EN Tourcoing en el partit de tornada dels vuitens de final de la LEN Eurocup.
Al partit d’anada jugat a casa el passat dia 8 va acabar amb el marcador de 18 gols a 11. Una renda important però calia rematar la feina.
El primer parcial ha començat amb una bona sortida dels locals que a 6’05 es posen 2 a 0 al marcador. La resposta del nostre equip ha vingut amb gols d’Alberto Barroso de penal i de Fran Valera per arribar al final amb empat a 2.

El segon parcial ha començat de la mateixa manera. Dos gols locals seguits posaven el 4 a 2 a 6’12. De nou Alberto Barroso reduïa la diferència amb el 4 a 3. Però els locals tornaven a avançar-se amb 2 gols d’avantatge 5-3 a 5’09. Poc més d’un minut Alberto Barroso posava el 5 a 4. Els locals tornaven a anar-se’n de 2 (6-4), però dos gols de Kosta Averka i Fran Valera posaven l’empat a 6 a 2’. Pocs segons després José J. Bustos posava el 6 a 7 i, per primer cop, es posaven per davant al marcador.
Però duraria poc. Els locals empataven a 7 però de nou Kosta Averka tornava a posar l’equip per davant a 32 segons (7-8) i així s’arribava al descans.

A partir d’aquí el nostre equip ha pres el control del partit.

En el tercer parcial la diferència s’ha mantingut entre un i dos gols excepte al final que la diferència ha augmentat a 3 gols. En aquest parcial han marcat Fynn Schuetze, Blai Mallarach (2), Guus Van Ijperen.

Al darrer parcial han començat els francesos amb dos gols seguits i després ha continuat un nou intercanvi de gols fins el 12 a 15 final. Els darrers tres gols els han marcat Blai Mallarach, Stefan Vidovic i Jan Pérez.

Parcials: 2-2, 5-6, 2-4, 3-3
Golejadors: amb 3 gols Alberto Barroso i Blai Mallarach, amb 2 Fran Valera i Kosta Averka i amb 1 Fynn Schuetze, Stefan Vidovic, Guus Van Ijperen, Jan Pérez i José J. Bustos.

Moltes felicitats a l’equip i tècnics i ara toca esperar el rival a quarts.

Els possibles rivals són: JUG ADRIATIC OSIGURANJE, BVK CRVENA ZVEZDA, SPANDAU 04 BERLIN, CSA STEAUA BUCHAREST, PRIMORJE ERSTE BANK, RARI NANTES SAVONA i VOULIAGMENI NC