L’EQUIP MASCULÍ S’EMPORTA EL DERBI AMB EL TERRASSA A L’ANELLA OLÍMPICA

Waterpolo – Ahir es va disputar el partit a la piscina del CN Terrassa el partit de Lliga.

Al final el derbi va caure de la banda del nostre equip per 4 gols de diferència, 8 a 12, en un partit molt treballat però sempre controlat.

El partit va començar amb una bona arrencada dels nostres jugadors. Així a 3’58 ja dominaven per 3 gols a 0 amb gols de Blai Mallarach, Fran Valera i Stefan Vidovic. A la jugada següent marcaven els egarencs però a 3’12 Kosta Averka  posava el 1 a 4 amb què s’acababava el parcial.

El segon ha estat igualat i els gols s’anaven alternant. Al final 3 gols per banda i es va arribar al descans amb el marcador de 4 gols a 7. Fran Valera, Kosta Averka i Jorge J. Bustos van marcar els 3 gols.

A la represa els egarencs van apretar i van aconseguir reduir en un gol la diferència al final del tercer parcial (7-9). Van marcar Kosta Averka i  Guus Van Ijperen.

En canvi, el darrer parcial, van ser els nostres jugadors els que van dominar el tempo del partit i només els locals van aconseguir marcar 1 gol pels 3 del nostre equip. Aquests gols els van marcar Fran Valera, Kosta Averka i Blai Mallarach.

Parcials: 1-4, 3-3, 3-2, 1-3
Golejadors: amb 4 gols Kosta Averka, amb 3 Fran Valera, amb 2 Blai Mallarach i amb 1 Stefan Vidovic, Guus Van Ijperen i José J. Bustos

El proper partit de lliga serà dimecres vinent en què rebran a casa el Real Canoe i el dissabte jugaran a Bucarest l’anada dels quarts de final de l’Eurocup a la piscina del Steaua.

Fotografia: Stefan Vidovic /CNS