L’EQUIP MASCULÍ A TOCAR DE LA PERMANÈNCIA

L’equip sènior masculí de Superlliga-2 s’ha assegurat virtualment la permanència a la SuperLliga-2 després de la seva victòria davant el cuer CV Sayre Décima (3-1) al pavelló del CNS. No ha estat, però, un triomf còmode dels nedadors sinó tot el contrari. Ha costat moltíssim superar el conjunt canari.
Els nervis o l’excés de responsabilitat ha afectat els locals en el primer set, sorpresos per la intensitat visitant. La sorpresa s’ha consumat amb un primer parcial de 22-25 que complicava les coses. Al segon set, l’equip de Jordi Fernàndez ha reaccionat, però només ha pogut guanyar per un ajustat 25-23, mateix guarisme que en el tercer set que ja li donava avantatge.
El CV Sayre, després del seu esforç, ha acusat el cop anímic de perdre els dos sets anteriors per marcadors molt ajustats i ha abaixat els braços en el quart, sent superat de manera contundent per un Club Natació molt més serè i eficaç. Això s’ha traduït en un clar 25-12 que donava una victòria clau per deixar enrere el seu rival i fins i tot aspirar a millorar la classificació en el tram final del campionat amb la permanència a la butxaca.
En canvi, l’equip femení del Club Natació no ha tingut pràcticament opció davant un dels rivals més forts del grup. El Premià de Dalt ha imposat la seva qualitat des del principi: 16-25 en el primer set, que s’ha repetit en el segon i la sentència al tercer amb un 19-25. Les noies d’Alberto Avellaneda hauran de continuar lluitant per assegurar la permanència a la SuperLliga-2.