L’EQUIP MASCULÍ A PUNT DE DONAR LA SORPRESA A LA NOVA ESCULLERA

Ahir el nostre equip visitava la piscina Nova Escullera del CN Barcelona (CNB) i va estar a punt de donar la sorpresa.

Sembla que aquesta temporada la diferència entre els equips s’ha reduït. Els dos equips arribaven empatats a victòries, amb el CNB segon per diferència de gols. I el partit no va decebre gens.

Tot el partit va estar marcat per la igualtat màxima i amb diferències que no passaven del gol de diferència. Així els parcials primer i tercer (2-3 i 0-2) van ser favorables al nostre equip, mentre que el segon i el quart i definitiu es van decantar de part del CNB (4-2 i 3-1).

Els nostres jugadors van lluitar tot el partit i arribaven al final del tercer quart amb un gol a favor (6-7) i el començament del darrer quart va continuar la tendència i, als primers quatre minuts, hi va haver un intercanvi de gols fins el 7 a 8. I arribats a aquest punt és on es va decidir el partit. A 3’46 pel final el CNB aconseguia empatar el partit a 8 i a 2’30 pel final dues exclusions feia que s’hagués de defensar amb 2 jugadors menys i a 2’14 els locals es posaven per davant i el resultat ja no es va moure i el partit acabava amb el 9 gols a 8 final.

Una veritable llàstima però que a aquest nivell els detalls són clau.

Parcials: 2-3, 4-2, 0-2, 3-1
Golejadors: amb dos gols Marcel Teclas, Bernat Sanahuja i Dusan Banicevic i amb 1 Francisco Valera i Lalo López-Escribano.

El proper partit serà dissabte a casa a les 12.45 hores davant del CN Sant Andreu i l’equip femení jugarà el mateix dissabte a les 16.30 hores a la piscina del CN Sant Feliu, però abans el dimecres a Can Llong a les 19.30 lluitaran pel tercer lloc de la Copa Catalana Femenina davant del CE Mediterrani o a les 21.00 hores es disputarà, també a Can Llong, la final entre el CN Mataró i CN Terrassa.