L’EQUIP JUVENIL FEMENÍ CINQUÈ AL CAMPIONAT D’ESPANYA I L’ALEVÍ MASCULÍ SISÈ AL DE CATALUNYA

Waterpolo – Aquest cap de setmana el nostre waterpolo ha tingut un doble compromís. D’una banda el juvenil femení ha disputat el Campionat d’Espanya a la piscina medrilenya del AR Concepción i l’Aleví Masculí ha jugat a casa el Campionat de Catalunya.

Ambdós equips han hagut de disputar del cinquè al vuitè lloc ja que van perdre el partit de quarts de final. En el cas del juvenil femení va ser més dolorós ja que va ser als penals davant del CN Atlètic-Barceloneta i després van aconseguir guanyar els dos darrers partits i quedar, finalment, cinquè.

Segons el tècnic Enric Arnella: “A nivell de joc l’equip ha desplegat un nivell molt alt i amb un compromís defensiu excel.lent.
Va ser una llàstima perdre la tanda de penals als quarts de final ja que l’equip, tant pel nivell com pel joc mostrat mereixia marxar amb medalla. Tot i així acabem la temporada molt contents amb nivell de joc desplegat i amb la evolució de les jugadores”.

Els resultats van ser els següents:

Fase de Grups
-CN Cuatro Caminos 7 – CNS 9
-CE Mediterrani 14 – CNS 8
Quarts de Final
-CNS 11 – CN Atl-Barceloneta 12
Del 5è al 8è Lloc
-CW Dos Hermanas 4 – CNS 13
5è-6è Lloc
Real Canoe NC 6 – CNS 9

I al Campionat de Catalunya 16 equips van disputar el Campionat de Catalunya a la nostra piscina.

Van començar amb uns vuitens de final que van determinar els grups que disputarien del 1r al 4t lloc, 5è al 8è, 9è al 12è i del 13è al 16è.

En el cas de l’aleví després de perdre el partit de quarts davant del CN Terrassa per un sol gol, van aconseguir guanyar el següent però van perdre el darrer pel 5è lloc.

I aquests van ser els resultats del nostre equip:

-CNS A 10 – CN Badia 0
Quarts de Final
-CN Terrassa A 5 – CNS A 4
Llocs del 5è al 8è:
-CN Barcelona A 2 – CNS A 3
5è-6è lloc:
-CN Atl-Barceloneta 6 – CNS A 3