L’EQUIP INFANTIL FEMENÍ CAMPIONES D’ESPANYA!!!

El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat d’Espanya d’Estiu Infantil de Primera Divisió a Las Palmas de Gran Canaria.

Van participar un total de 12 esportistes de la secció.

A la primera jornada els esportistes van participar en la modalitat de figures, a destacar els resultats de Xènia de la Puente, que va aconseguir la medalla de bronze en la classificació general i Raquel Gimeno i Daniela Varea la segona i tercera posició de nedadors nascuts l’any 2009.

La segona jornada va ser en la modalitat d’equip lliure, on es va presentar la nova rutina de la temática Swing i l’equip es va penjar la medalla de plata.

L’endemà va ser el torn del duets:

– El duet format per l’Anna Muñoz i la Xènia de la Puente es van penjar la medalla de bronze,
– El duet format per Jana Ambite, Alba Rosal amb Henar Lopez com a reserva van quedar en sisena posició.
– El duet mixte format per Eneko Sánchez i Raquel Gimeno amb Daniela Varea com a reserva van quedar campions d’Espanya.

I per a tancar la competició l’equip va nedar la rutina combinada, on van aconseguir la cinquena millor posició.

L’equip en la suma de la totalitat de proves va aconseguir el trofeu al millor club del Campionat.

A l’acabar la competició, les nedadores Anna Muñoz, Xènia de la Puente i Eneko Sánchez van realitzar la prova d’accès per a poder formar part de la selecció nacional Infantil i els tres han estat convocats per a formar part de la preparació de la Copa Comen d’aquest Estiu que es celebrarà a França i al Mundial Infantil que es celebrarà a l’Agost a Estats Units.

La delegació del club que ha participat en aquesta cita esportiva han sigut: Xenia de la Puente, Anna Muñoz, Jana Ambite, Henar Lopez, Claudia Reyes, Rediyet Rocasalvas, Júlia Llohis, Alba Rosal, Emma Tirado, Daniela Varea, Raquel Gimeno i Eneko Sánchez.

Moltes felicitats a totes les participants!!

Veure la galeria d’imatges.