L’EQUIP FEMENÍ ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

Després de l’empat amb el CE Mediterrani l’equip femení ha tornat a guanyar a terres basques. L’equip visitava la piscina del Leioa IT i s’ha imposat per 6 gols a 18.

Despré d’un inici amb un Leioa encertat s’ha arribat al final del primer quart amb un empat a 2 gols. A partir d’aquí el partit ha canviat per un mitjó i un segon parcial fantàstic de les nostres jugadores de 0 a 6 ha permès arribar al descans amb el marcador de 2 a 8 que deixava el partit encarrilat. Un tercer parcial de 3 a 6 i un darrer quart de 1 a 4 han deixat el marcador final de 6 a 18.

Aquest partit ha permès donar minuts a joves jugadores que han tingut un paper actiu i que els 18 gols s’hagin repartit molt.

Golejadores: Ruth Ariño, Silvia Morell i Irene González amb 3 gols, Mati Ortiz, Maica Garcia i Judith Forca amb dos i, amb un gol, Irene Casado, Andrea Prados i Martina Bonet.

El proper partit serà el dissabte dia 19 a la piscina del CN Catalunya i l’equip masculí viatjarà aquest dissabte fins a Tenerife per enfrontar-se al CN Echeyde.